Wednesday, January 5, 2011

My First Youtube Video Channel

Wat pertama kalinya aku post video kat Youtube. Slalu gue jadi silent watcher jerk. Nak komen pon aku x kuasa.Ahaks. Ntahler. Saje menggatal upload video. Aku amek video ni guna my Galaxy S. Amek video adik aku tengah main. Very cute i think. To others might be annoyingly long. Tapi ade aku kisah?kahkah..Bulihlah tumpang tengok yek :)


By the way, at the end tu my sis nak grab my Galaxy that's why aku cuwak tu. :P





Yang ni plak video kedua aku upload. Nothing much. Just suka-suki kat OU main bowling ngan member2. Aku dapat spare sampai upload kat Youtube gik. Seluruh dunia leh tengok..Hahah.



YAng ni plak video ketiga aku upload. Once again star dia my sister Aishah. Dia ni slalu buat-buat nangis and ngada-ngada sikit. Pastu suka hancurkan enset orang.So far 2 bijik enset dah rosak sebab dia. Therefore aku decide tuk buli dia. Haha.Watch the video. She's fine at the end of the video though. Just a small fall :P Ngada-ngada je tu.


2 comments:

  1. sapa aweks yg last tu? ehehe..

    ReplyDelete
  2. oit...hahhaahaha...kan da mnimbulkan spekulasi...btw adik ko mmg cute owh...biase r budak2 skrg x mcm kt dulu...kt dulu main mainan je...diorg skrg mo men hp...hahhahahaha

    ReplyDelete